divendres, 15 de juliol del 2011

Entre còmics: de l'Algerie a Palestina

I avui us deixo un parell de recomanacions de còmics o il·lustrats amb aromes de viatge. I és que aviat començaré vacances i ja estic agafant idees per la meva companya eterna de viatges, la meva llibreta...L'autor d'aquest còmic, Maximilien Le Roy, va participar dels tallers de dibuix que organitza el centre cultural del campament de refugiats de Aida, a Palestina. Allà va conèixer el Mahmoud Abu Srour, amb qui van trabar amistat. Un any més tard va tornar, i d'aquesta trobada amb el seu amic va nèixer el projecte del còmic que teniu a les mans (és un dir, jo sí que el tinc...)

"Saltar el Muro", un relat en imatges de la vida d'un jove palestí.
Per als que tinguin ganes de viatjar cap aquelles contrades i no ho tinguin planificat en breu, poden, com jo, continuar somiant gràcies al reflex que ens ofereixen qui han tingut l'oportunitat.
I un altre amb aroma de viatges, que hem catalogat també a la secció de còmic, però que perfectament podria estar a viatges o il·lustrats, és aquest "Bienvenidos a mi país. One, two, three, viva l'Algerie" d'Antonia Santolaya.
Un preciós quadern de viatge que podeu seguir fullejant aquíEl treball de la Antonia Santolaya no té desperdici. A la seva web podeu fer una ullada dels seus quaderns del 15M a Sol, amb dibuixos i anotacions més que interessants. No us ho perdeu!


I fins la tornada (del Senegal, jejeje...) tancat per vacances!
Aix, no, que aquí som més colla escrivint i compartint... ; )
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada